dijous, 21 de novembre del 2013

SANTA CECÍLIA A L'OLIVAR

Aquest any la nostra escola dedica la festa de Santa Cecília a la PERCUSSIÓ! Dijous i divendres estem participant a un taller de BATUCADA que ens fa el nostre mestre Enric, amb instruments de la família de la percussió, i durant uns dies hem treballat la percussió corporal a la classe de música. Demà divendres en farem una petita mostra als nostres companys! En aquesta secció anirem penjant tot allò relacionat amb aquesta festa.

BATUCADA CICLE SUPERIOR on PhotoPeach

BATUCADA CICLE MITJÀ on PhotoPeach

MOSTRA DE PERCUSSIÓ CORPORAL: Tot i que el vent no ens ho deixa acabar de sentir bé, els Maquis i els Tolls de les Valls acompanyen la "Marxa turca" de Mozart, els Pit Roig i els Cirerer d'arboç un fragment del "Trencanous" de Txaikovski i finalment els nens i nenes de la classe Font de les Índies i els Bosquerols interpreten la Marxa Radetzky de Richard Strauss.





diumenge, 17 de novembre del 2013

L'HARMÒNICA!

L'Adrià Llopis i l'Adrian de la classe dels Pit Roig han portat uns instruments molt interessants! I hem pogut gaudir d'una petita interpretació d'una cançó que ells mateixos s'han inventat. Hem parlat de la seva història i de com s'ha de fer perquè sonin! I finalment hem vist fragments de música molt diferent que es pot tocar amb aquest petit instrument. Aquí us en deixem una mostra!


Harmòniques de diferents mides....



Hrmoniques i percussió...


I un blues, en el seu estil més pur...